Skin Care Gama Anew= Produs nou

Revoluția antirid începe cu noile creme Anew cu Protinol.
Avem o nouă tehnologie inovatoare în portofoliu PROTINOLUL !
Vorbim de o tehnologie petentată Avon care permite creşterea producției de colagen din piele şi refacerea raportului ideal între tipurile de colagen I şi III exact ca în pielea bebeluşului.
Suntem deja obişnuite cu această tehnologie deoarece am regăsit-o in FIOLELE DE COLAGEN ANEW SKIN RESET.
Despre colagen ştiim că este cea mai bine reprezentată proiteină din piele, este scheletul pe care se construieşte totul.
Odată cu înaintare în vârstă producția colagenului de la nivelul tenului scade dar încercăm să păstrăm egal raportul dintre cele două tipuri.

COLAGENUL este secretul tinereții fără bătrânețe şi de aceea este foarte important să ne luam doza în fiecare zi.
Îmbătrânirea pielii nu începe din momentul apariției primelor riduri , ci mult mai devreme.
Conform studiilor începem să pierdem câte un procent din colagen în fiecare an după vârsta de 20 de ani, iar în preajma menopauzei înregistrăm o scădere drastică, chiar şi de 30%.
Pierdem colagen din cauza moştenirii genetice dar şi din cauza impactului factorilor externi din mediu, adică radicalii liberi proveniți din poluare sau de la soare.
Aşadar este necesar ca zilnic să compensăm deficiful, să construim colagen şi în acelaşi timp să protejăm ceea ce am realizat până în acel moment.
Noutatea din această Broşură 14 vine odată cu cremele Anew cu PROTINOL inovator: REVERSALIST, ULTIMATE,PLATINUM.
Ele sunt potrivite pentru o anumită vârstă .
Până acum eram obişnuite cu îngrijirea intensivă oferite de FIOLELE ANEW SKIN RESET, dar am dorit să aducem această tehnologie inovatoare în îngrijirea de zi cu zi.

Astfel am introdus PROTINOLUL în cea mai iubită gamă dedicată fiecărei vârste în parte, Anew.
Noile formule de cremă de zi şi de noapte , îmbunătățesc aspectul pielii în doar 48 de ore, redau netezimea, aspectul tânăr , hidratat şi luminos.

În formula REVERSALIST regăsim PROTINOLUL cât şi PHYTOL, ce cresc nivelul acidului hialuronic şi a colagenului în piele.

Formula Anew Ultimate aduce pe lângă PROTINOL şi PHLORETIN, realizând o creştere de până la 83 % a colagenului din piele în doar 48 de ore.

Gama 55+ Anew Platinum întroduce Arginina care ajută producția de elastină pentru o piele mai fermă şi mai elastică.

Profită de oferta campaniei şi comandă de 150 de lei creme Anew şi vei avea 15% reducere şi TRANSPORTUL GRATUIT + GEANTA DE COSMETICE CADOU.

Răspândeşte ” formula magică” tuturor prietenelor tale şi comandă de 300 de lei creme Anew şi vei primi 45% pentru ele + TRANSPORTUL GRATUIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *