Faraway Beyond

Far Away Beyond este lansarea C12, primul PARFUM din portofoliul Avon. Îți las mai jos cât mai multe informații despre el, numai bune de transmis în Ateliere! Succes în C12! 🥇 Cine și-a propus 300 participanți? 😎

Ce este stratificarea și cum o folosim cu Far Away Beyond?
Stratificarea este tehnica prin care alăturăm două sau mai multe parfumuri, pentru a reda un miros nou, personalizat. Notele celor două parfumuri se dezvoltă și evoluează împreună. Pentru stratificarea lui Far Away Beyond: Eve Confidence pentru un efect gurmand, vanilat, fructat. Pentru un efect cald stratificăm cu Ambre Ardent, pentru un efect proaspăt și citric cu TTA Amour, iar pentru un efect ușor masculin și marin, recomand alăturarea lui Far Away Beyond cu un strop de Maxime.
Care este cea mai predominantă notă în Far Away Beyond?
Far Away Beyond este un parfum extrem de bine controlat de către Marion Costero și Oliver Glotin, toate notele listate se simt cu o putere fascinantă, însă doua note care „acaparează” parfumul sunt nota de pară din deschiderea parfumului, și nota de vanilie, mai complexă decât am crede, care emană subtonuri pudrate, afumate și ușor sărate.
Ce efecte noi are asupra parfumului nota de vanilie dublă-distilată?
Vanilia extrasă prin tehnologia distilării duble este de asemenea și o producție sustenabila datorită faptului că este folosită în întregime toată păstaia de vanilie. Dubla distilare, adică practic tehnologia up-cycling, redă pentru prima dată la Avon cât și în parfumerie în general, o notă de vanilie mult mai complexă și diferită față de celelalte note de vanilie din parfumuri. Nota de vanilie din Far Away Beyond reușește să îndeplinească așteptările unei femei care iubește vanilia însă și pe cele ale unei femei care nu este fană a acestei note.
Cum facem parfumul să persiste și mai mult?
Știm deja faptul că Far Away Beyond conține o cantitate de ulei pur adăugat în compoziția să în procent de 16%, fapt care îi redă o persistență mult mai îndelungată cu mai puține pulverizări. Aplicarea parfumului pe pielea proaspăt hidratata cu o loțiune parfumată din aceeași gamă, parfumarea periei de păr cu acest parfum, aplicarea în punctele de puls (încheieturi, în spatele urechilor, gât, în spatele genunchilor), parfumarea accesoriilor de iarnă (fular, eșarfă) cât și parfumarea după duș, atunci când porii absorb și emană mult mai bine aroma unui parfum, sunt trucuri pentru o persistență mai îndelungată.
Cine este femeia Far Away Beyond?
Femeia care poartă Far Away Beyond este mereu deschisă spre nou, spre tehnologie, pentru că Far Away Beyond este dovada clară că arta se îmbină cu tehnologia într o armonie perfectă. De asemenea, o femeie care nu se teme să poarte o aromă puternică atât în cursul zilei cât și la o cină elegantă sau un eveniment de covor roșu, pentru că reușește să se adapteze la orice eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *