Avon Romania susține lupta împotriva COVID-19

Avon Romania a inițiat în acest an acțiuni de sprijinire a luptei împotriva COVID-19 şi împreună cu tipografia Amma Print a donat 5000 de viziere pentru personalul medical din spitalele româneşti.
Astfel Avon a răspuns solicitării Fundației Regina Maria şi a oferit materiale pentru Spitalul Clinic Colentina, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr.Matei Balş, Spitalul Clinic de Urgență” Sf. Ioan” Bucureşti şi Spitalul Universitar de Urgență Militar Dr. Carol Davila Bucureşti etc.
Compania donează şi suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să işi desfăşoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care suferă de boli incurabile.
” Ne-am mobilizat încă de la începutul acestei perioade pentru a sprijini lupta împotriva acestui virus care ne-a schimbat viețile tuturor.Vedem nevoile care apar în sistemul medical şi in comunitate şi ne dorim să contribuim la acoperirea lor. Încerăm în acelaşi timp să ne menținem şi angajamentul față de partenerii noştri strategici din sectorul neguvernamental, care oferă servicii şi sprijin unor categorii afectate indirect de criză” a declarat Andreea Moldovan , General Manager SEE Avon.
De asemenea Avon România a donat în 2020 produse de igienă 1,7 tone şi anume săpunuri lichide şi geluri de duş, prin intermediul campaniei inițiate de Fundația Prețuieşte Viața, fondată de Andreea Marin.
O altă donație în bani s-a realizat pentru echipamente de protecție tot prin intermediul campaniei demarate de Fundația Preţuieşte Viața dar şi 1% din valoarea încasărilor din întreaga colecție de parfumuri Today Tomorrow Always , cea mai populară din portofoliul Avon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *