Avon nu testează produsele pe animale

Toate produsele Avon sunt apreciate de milioane de femei din întreaga lume datorită calității lor constantă în timp.

Tot ce poartă numele Avon reflectă cele mai înalte standarde ale valorii , integrității şi siguranței.

Departamentul de cercetare şi dezvoltare conține experți în majoritatea domeniilor ştiințifice dar există o colaborare şi cu alți oameni recunscuți pe plan mondial pentru rezultate excepționale în acest domeniu.

Avon a fost primul mare producător de cosmetice care a stopat testarea pe animale încă din anul 1989 şi nu se fac teste pentru produse sau ingrediente.

Siguranța şi calitatea produselor pe care vi le oferim sunt de o importanță capitală şi de aceea ne preocupăm permanent de efectuarea tuturor testelor de laborator.
Ca un lider în domeniul frumuseții,Avon sprijină activitatea FRAME ( Fundația pentru Înlocuirea Testărilor Medicale pe Animale)

În completarea drepturilor legale ale consumatorilor, produsele Avon sunt susținute de o garanție de 100% în cazul în care un reprezentant nu este mulțumit de unul din produsele noastre, îl poate returna, iar noi vă vom înapoia suma netă plătită.
Acest principiu este unul de bază în activitatea Avon încă de acum 120 de ani , chiar din prima zi în care compania a fost înființată, iar până astăzi nicio altă companie nu a urmat exemplul.

Compania Avon işi doreşte sporirea gradului de reciclare a ambalajelor şi reducerea consumului de energie şi a reziduurilor pentru un mediu sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *